softish

Älskade,

Vi har inte hunnit skriva på ett bra tag och vi anser att ni borde vara glada för vår skull. Ni borde glädjas med oss att vi faktiskt har haft mycket att göra, det som vi skulle kalla ett liv och därför har bloggen inte kommit till prioritering. Ladysarna har njutit av sina dagar. Sambolivet flyter på som aldrig förrut, fika och vänner, fest och uteliv. Under två veckor har vi njutit av afghansk middag, av sköna filmkvällar och goda RnB nätter.

Vi har egentligen, för ovanlighetens skull, inte så mycket att klaga på (VAAA??) förutom en sak, en enstaka sak som stör våra stadspromenader. Det är den j*vla julpyntstömmen som redan börjat. I butikerna har man redan börjat våldta stackars tomtar och snögubbar. TVÅ månader innan de egentligen är dags för dem att  glänsa. Stackars tomte, hans arbetstider har sannerligen förändrats med åren och snögubben får inte ens en möjlighet att smälta i fred. Inte nog med att man ska titta på stackars tomtens feta, röda röv när den hänger i ingången till varje butik i två månader innan själva jesus födelse så ska stackarn hänga i dörren ända till januari- februari månad.
Vi behöver inte ens diskutera kring hur bra integrerade vi är i detta samhället, för vi har absolut ingenting emot att kolla på den röda tomten i ett halvår... julen är mysig trots allt..............säger dem.Kommentarer
Postat av: Mackan

Hehehe, så ni är rädda för tomten

Skojar bara, de e bra att någon/några fortsätter att blogga ;)

2008-11-12 @ 23:13:34
URL: http://mackansbullshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0