make peace with life

Vi är där vi är, vi har fortfarande blomstrande LADY love.
Lite kärlek från vår vardag.
 liten dagsdos av sexbomen LUCAS SCOTT
allt tänkvärt kan bli verklighet med kärlek
 
 


nya psykologi STUDERANDE ladys har knep, BJORG glitter i gråa vardagen,
BAD hairdays lösning,
livsnjutning- CHAI och vattenpipa och självklart varandraThis is what u get


When u do T.I, so that is what we will do... muuhuhuTo all my ladies

Nytt år har trätt i kraft och nyårsafton bukar bringa många tankar, tillsammans med min Ladys brukar det vara en speciell dag. Vanligtvis är nyårsafton också den dagen då de flesta går in och ut genom mitt flickrum, vi brukar samlas, äta lite tårta, umgås och önska varandra ett gott nytt år. Vi brukar inte spendera nyårsnätterna ihop eftersom vi alla brukar fira tillsammans med våra respektive familjer men på dagen samlas vi.

I år vid tolvslaget var det en annorlunda känsla, telefonen tuttade "poruuuuuka" (min sms-signal, Lady2s röst) och det var fantastiska sms, vi tjejerna, alla utspridda önska varandra ett GOTT NYTT ÅR. Det kändes annorlunda, inte kärleken men livet har visat oss olik vägar att gå. För första gången satt vi inte på mitt flickrum och åt tårta och prata, vi var alla upptagna av våra egna prioriteringar. Vissa var med sina familjer, vissa med sitt nyfödda barn och vissa njöt av nyåret med fest. Alla är lika viktiga, för vi är dem vi är, vi är olika.

Efter tolvslaget möttes vi, en liten bit av oss, den bror vi aldrig haft och Ladyn med den nyfödda. Vi stod på Hjortan, vi tre, på vårt blatte-hood, nedanför balkongen och ropade, det kändes som för länge sedan, snarare tio år sedan. En skön känsla, att känna att något var som det brukade.


Nyårsafton var en speciell dag, vi är vänner, oavsett var, hur och med vem vi spenderar våra dagar men jag hoppas att vi snart sitter samlade i mitt flickrum igen, äter mat för det är vi bäst på och pratar om våra nya utmaningar i livet.

Det suger verkligen att bli stor så det jag önskar mig när jag blir stor är att få ha barndomen på besök då och då.


Mackan & Lady goes crazy


Wazzup kära läsare

Mackan o Lady har lite tid över o vi har fått iden att skriva lite bullshit tillsammans. Så vad ska vi skriva om, hmmm de e lite allmänt om de nya 2009. Mackan tror o spår att 2009 kommer bli ett skitbra år, asså allt kommer klicka, jobb, skola o allt annat.

Vi har tänkt skriva lite om stjärntecken o horoskop, nått som Mackan inte fattar så bra, medan Lady har full koll på alla stjärntecken o sånt.. En som är säkert, de är att Mackan är lejon, King of the djungel. Lejonet äter upp alla andra stjärntecken, hahaha

Jag måste få säga, vilken upplevelse, nästan sjunde himlen att få utforska 2009 med Mackan. Tjafset om stavning och förkortningar är najs, Mackan har koder som man får lära sig att tolka. Mackan vägrar dessutom säga vad han har för önskan i 2009, han säger att det inte kommer inträffa om han berättar, så bullshit, som han skulle kalla det... mackan teeeeelll me. You wish, om ja berättar kommer jorden att gå under ;) Ne de va fan skitkull att sammarbeta o de
Mackan&LAdy efter koncerten i oktober

Seriösa bullshitet

Hur kommer 2009 se ut ur en ekonomisk synvinkel, ingen jävla aning.  Men Mackan hoppas på jobb o att skolan ska gå bra så man utvecklas o samtidigt jobbar vid sidan av pluggandet... Lady hoppas på att studerande ska slippa arbeta sönder sig och att babysimsföräldrarna tar en soft termin, det vill säga inte simmar sönder sig som på höstterminen.

Cash är jävligt nödvändigt, man vill ju vara självständig och inte fråga föräldrarna om cash. Jag, lady, anser dock att om man valt att föda sina barn ska man fan också sponsra dem med lite extra cash, om man har möjlighet det vill säga. Därför behövs ett jobb, men ett bra jobb skulle uppskattas efter utbildningen.(Lady håller tummarna för att Mackan ska få jobb med sin fantastiska utbildning som hon inte riktigt än förstått vad det handlar om) Sen e d bara lägenhet som fattas för dig Mackan och allt bli knas.. och allt blir ett riktigt najs life.


PARTeeJ bullshitet

Va finns det att säga, Paarty 2009, ingen vila bara fest och ha kul med polarna. En sak som måste göras de är att variera på partyorterna. Visst halmstad e ok, men Gbg och Malmö är också bra. Så varför inte testa Helsingborg, Jönköping? Vart vi än går så har vi fett kul ;) Fan, vi LADYS måste få fler besök av det fina folket, som TREY SONGZ som höll oss varm i vintras. Götet och London väntar dessutom, PARTEY like always. Asså koncerter är ett måste, asså de e fan skitkul att åka runt i Sverige och lyssna på jugge musik. De e asmycket folk o alla har skitkul. Speciellt när man har bästa övernattningsstället att krasha på, inte sant Mackan?


RSS 2.0