förutom stjärnor finns hästskit med..Män, pojkar, grabbar
, oavsett vad ni än kallar er så finns det vissa som sannerligen är tragiska. När ska ni lära er att vissa saker är fruktansvärt oattraktiva, ni verkar aldrig förstå. Som nummer ett så måste ni inse att om ni är snåla så dölj det så gott det går. Det är fruktansvärt O-attraherande med killar som alltid räknar hur mycket pengar de har, som vill ha koll på vart deras pengar tar vägen, även om det bara är på en liten pommes frites. "Ursäkta, vad kostar muffinsen?" Öhh oooh, det är lika spännande varje gång. Det finns fall i vår omgivning där killar som blivit nekade en andra dejt krävt pengarna tillbaka för Coca Cola:n de köpte under första dejten. Lady 1 och 2 hoppas innerligt att detta är ett special fall och inte sker ofta.

Det andra oattraktiva tinget som aldrig, kära killar, håller i längden är när en kille älskar sitt utseende och sin kropp mer än något annat. När er käraste ägodel befinner sig på er själva är det sorligt. Ingen tjej vill ha en pojkvän som fixar sig längre och noggrannare än hon själv. Det är faktum som kvarstår.  En kvinna vill trots allt förbli en kvinna i sitt förhållande.

Det tredje är när killar utger sig för att vara någon de egentligen inte är, de talar i stora ord, de använder och citerar andra och de pratar enligt moral "så som det borde låta". En riktig man, kille eller grabb talar för sin sak och vågar ge av sig själv för att få någon att må bra och inte bara att få sig själv att må bra.

Det fjärde och slutliga är inte ens killar och grabbar det handlar om, denna kategori kallar vi för "nötter" som säger saker som: "jag skulle aldrig göra si och så mot dig för du betyder så mycket", "jag skulle aldrig ha "sexual intercourse" med dig för du betyder mer än så" och liknande.  Dessa killar håller aldrig för tjejer genomskådar detta, det går fort, inte ens en vecka tar det. De är inte djupare än vad deras meningar är... därför får dem också en egen kategori- "kill it before it dies".                 Man får inte glömma att det finns himlar där stjärnor lyser, varje natt.Kommentarer
Postat av: Hemlig

Det här m killar som älskar sig själva, det stämmer 110%, det är så AVTÄNDANDE. Speciellt killar som kavlar upp tröjan på varje kort, lägger ut på facebook och hoppas på goda kommentarer. Aaaaaaaah stackare.

2008-09-26 @ 23:52:49
Postat av: Veli

"En kvinna vill trots allt förbli en kvinna i sitt förhållande"hahaha. :P

2008-09-27 @ 11:35:05
URL: http://sdervishaj.blogg.se/
Postat av: Senna

så jävla sant!

2008-09-27 @ 16:02:46
URL: http://sdervishaj.blogg.se/
Postat av: nathalie

GIRLSSS, YOU'RE GOOOOOOOOOOD!

2008-09-28 @ 13:21:33
Postat av: Black Mamba

hahahahaha... ja har minst 2 av 4! niiiiceeee... ja har influerat... pap*

2008-09-29 @ 17:06:23
Postat av: -

Black mamba: Är du stolt för att du är en hästskit? Låter lite wiiiieeerd :P

2008-09-30 @ 08:02:26
Postat av: Black Mamba

du får det att låta så negativt

2008-09-30 @ 23:16:34
Postat av: Black Mamba

du får det att låta så negativt...

2008-09-30 @ 23:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0