Del 4

Männen i våra liv
Snövit  och hennes 7 små män

Fortsättning del 4



Alla har vi förmodligen varit prinsessor sen dag ett i någon mans liv, antingen i hemlighet eller högt. Den första man som man blev omtyckt av men som man glömde lika snabbt. 

Här började egentligen "sagan om de 7små männen".

Tyvärr har vi aldrig sett honom som en prins i vårt liv, men visst är han en del av "männen i våra liv" den såkallade "stalkern". Mannen som kanske egentligen är den ända som älskat på riktigt sen dag 1 utan respons från sin prinsessa, eller är det kanske därför han alltid älskat på grund av att han aldrig fått det han velat?

Men visst är den berömda "stalkern"  den modigaste av männen då han trots alla besvikelser försökt uppdatera sin prinsessa om att han alltid finns där.

Detta har efter några år förvandlats till bitterhet från den trötta prinsen då han hellre velat såra sin prinsessa än att glädja henne. Det är också anledning till att han är kallad "stalkern" & egentligen inte är inskriven i en av sidorna av prinsessans dagbok.


En true man även kallad secure love är oftats en bästa killkompis & "killkompis".

En förebild av hur en riktig man ska vara, alltid finnas där oavsett vad prinsessan gör och inte gör. En true man är som en storebror för en prinsessa som aldrig haft någon medans en secure love är en man som alltid har kärlek kvar att ge prinsessan då hon blivit sårad.

Dessa män är egentligen de män som känner prinsessan bäst i alla väder och som accepterar henne för det. Självklart tycker vi att prinsessan borde blivit kär i denna sortes man som passar henne bäst, men vi får inte glömma att vi prinsessor omedvetet letar efter fel, förbjuden frukt.


Kommentarer
Postat av: Tesa

HAHAHAH den berömda stalkern är min favorit=D wonder why:s I think I got to much of them anyway riktigt bra skrivet. BALLA ÄR NI!!!

2008-09-22 @ 17:52:16
Postat av: Irma

Thank U Darling

2008-09-22 @ 18:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0