Zlatans leende, tentavecka, vft(praktik),blåmärke och brännmärke .

"Han är världens bästa fotbollsspelare. Punkt.
Han ska tända ljuset. Sen ska han spela med ungdomar.

 Två lag. Kommer jag med där...Får jag spela där..
På samma plan.I samma match. Med Zlatan Ibrahimovic... Jag kan dö"

 


Zlatans leende har premiär på Malmö stadsteater Lördag den 29nde november men vi är lyckligt lottade som har en kompis som medverkar i teatern och han fixade 3biljetter till oss för dagens "prov-föreställning". Bästa platserna och en fantastisk show räknade vi inte med denna torsdags eftermiddag.

Zlatans leende handlar om flickan ElsaEmilia som får några uppdrag i Malmö som hon försöker lösa för att få återförenas med sin mamma. Den handlar om att läsa av tecken på Malmös gator, om att stå upp emot
Gangster Gangster Gangster och att hålla sig för skratt när någon fiser, om att få en pappa att gråta och om hur kul det vore att spela fotboll med Zlatan Ibrahimovic. Det är en dag då det händer hemska saker, men också väldigt bra saker. Det är en saga om Malmö och livet.

Gå och se den vi lovar er att ni inte kommer  blir besvikna.


Efter denna fantastiska teater fylld med både skratt och gråt var vi tvungna att gå ut från portarna ut till de vekliga livet där Lady 2 fastnade en dörr och fick jätte blåmärke och Lady 1 bränt sig förfärligt på ett strykjärn.
Tillbaka till biblioteket för att lösa veckans hemtenta frågor och tillbaka till vår lyxiga villa för att mentalt och fysiskt förbereda sig för yttligare 2 praktik veckor.Ja, säg inte att vi är lata kära stora syskon och älskade föräldrar. Här arbetar 2 otroliga kvinnor för att skapa karriär, festa som rika och ha minst en jätte mysig fika om dagen.Vi har det bra, så ska det va, och visst är det härligt att få vara student i Sveriges roligaste stad..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0